Live Cooking Diner bij Van der Valk Hotel Nuland
Wilt u zich culinair laten verrassen tijdens uw bezoek aan Van der Valk Hotel Nuland? Geniet van Live Cooking, waarbij sterrenchef John Spruit samen met zijn team à la minute heerlijke vis- en vleesspecialiteiten voor u klaar maken. Naast een breed aanbod van vis- en vleesgerechten is er ook voldoende keuze voor vegetariërs. De perfecte gelegenheid om in een sfeervolle omgeving te genieten van uitzonderlijke gerechten. Reserveer direct.
Diverse gerechten, vers bereid!
In onze open keuken bereidt het keukenteam voor u onder andere:
- Verrassende voorgerechten
- Wok gerechten
- Uitgebreide salades
- Diverse vis- en vleesspecialiteiten
- Warme gerechten
- Een uitgebreid dessertbuffet
Tijden
- Iedere vrijdag, zaterdag en zondag van 17:30 tot 20:30 uur.
- U kunt reserveren om 17:30 en 18:00 uur.
Tarieven
- Volwassenen € 47,50 p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 23,75 p.k.
- Kinderen t/m 2 jaar: gratis
- Tijdens/rondom de feestdagen serveren wij speciale gelegenheids Live Cooking buffetten tegen aangepaste tarieven en voorwaarden.
- Prijzen zijn inclusief koffie en thee.
Reserveren
- Het maken van een tafelreservering is noodzakelijk.
- Wij attenderen u graag op het volgende: Helaas kunnen wij geen voorkeuren aannemen betreffende het formaat en/of de plaats van uw tafel. Wij zullen altijd een gezellige tafel voor u reserveren.
- Voor groepen vanaf 10 personen is het niet altijd mogelijk om één lange tafel te garanderen. Hartelijk dank voor uw begrip.
- Houd er rekening mee dat u bij onze Live Cooking Diner vooraf dient te betalen.
- Graag maken wij u erop attent dat bij reservering wordt gevraagd om de betaling voor uw gezelschap te voldoen. Uw reservering is daarmee bevestigd. Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN), die u kunt bekijken voordat u de boeking bevestigt. Annuleren is kosteloos en met volledige terugbetaling mogelijk tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Dit in verband met reeds gedane inkopen en voorbereidingen.
Speciale data
- Zondag 27 oktober - geen Live Cooking dinerbuffet
- Vrijdag 1 november - geen Live Cooking dinerbuffet
- Zaterdag 2 november - geen Live Cooking dinerbuffet
- Zondag 3 november - geen Live Cooking dinerbuffet
- Zaterdag 30 november 2024 - Sinterklaas brunchbuffet
- Zondag 22 december - Live Cooking Kerst brunch & dinerbuffet
- Woensdag 25 december 2024 - Live Cooking Kerst brunch & dinerbuffet
- Donderdag 26 december 2024 - Live Cooking Kerst brunch & dinerbuffet
*Let op: op feestdagen gelden andere voorwaarden en tarieven.
Meer informatie en reserveren
Veelgestelde vragen
Wij verwelkomen u graag iedere vrijdag, zaterdag en zondag om 17:30 en 18.00 uur voor ons uitgebreide Live Cooking dinerbuffet.
Ons Live Cooking dinerbuffet duurt 2 uur
Ons uitgebreide Live Cooking dinerbuffet vindt plaats in ons sfeervolle Gerrit's Restaurant op de begane grond van Van der Valk Hotel Nuland - 's-Hertogenbosch.
Tijdens ons Live Cooking dinerbuffet kunt u gedurende 2 uur lang genieten van warme en koude gerechten inclusief koffie en thee.
- Verrassende voorgerechten
- Wok gerechten
- Uitgebreide salades
- Diverse vis- en vleesspecialiteiten
- Warme gerechten
- Een uitgebreid dessertbuffet
- Volwassenen € 47,50 p.p.
- Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 23,75 p.k.
- Kinderen t/m 2 jaar: gratis